UEMC Spanyol Diplomak
DELE Spanyol Nyelvvizgak

Tedd le az UEMC spanyol diploma vizsgát Budapesten!

Ezt a spanyol egyetemi vizsgát és a velejáró oklevelet kizárólag a Spanyoltanár kínálja Magyarországon. A diplomát a Miguel de Cervantes de Valladolid (Spanyolország) Európai Egyetem állítja ki.

A diploma az Európai Képzési és Egyetemi Keretrendszerben 10 ECTS kredittel rendelkezik. Ez a diploma fontos hozzáadott értéket képvisel az egyetemi hallgatók, szakemberek önéletrajzához. Magas szintű nyelvi képzést és egy nyelvi tesztet foglal magában.

A spanyol nyelvtanfolyam dátuma és szintje egyénreszabott, a vizsga időpontja szabadon választható. A vizsga Budapesten zajlik.

Vállalatok alkalmazottainak, abban az esetben ha a munkahely szervezi a képzést, csoportos tandíjat biztosítunk. Hívjon minket!

Prof. Carlos Gallardo | Spanyoltanár | A legjobb spanyolul
Készülj fel a spanyol DELE vizsgára!

Diákjaink 92%-os arányban (a DELE A1 szinttől a DELE C2 szintig) sikeres vizsgát tesznek akár a budapesti akár a bécsi Cervantes Intézetben. A vizsga időpontja előtt minimum 6 hónappal jelentkezz a felkészítő tanfolyamra!

Ezenfelül, a Spanyoltanár ösztöndíjat ajánl fel a diákjainak. Ez egy ingyenes, kéthetes intenzív nyelvtanfolyam a spanyolországi Valladolidban a patinás Spanyol Nyelvi Alapítványnál. Az intenzív kurzus után lehetőség nyílik arra, hogy a hivatalos DELE spanyol vizsgát a Spanyol Nyelvi Alapítványnál tegye meg, amely hivatalos DELE akkreditált központ.

Ehhez a lehetőséghez rendkívül gazdaságos szállást kínálunk Önnek Valladolidban spanyol családoknál, amely a reggelit, az ebédet és a vacsorát is magában foglalja. Ha inkább apartmanban, szállodában vagy egyetemi szálláshelyenszeretne megszállni, igénybevehet egy kedvezőbb tarifát szállásadó partnereinknél.

Válasszon a DELE vizsga e két lehetősége között. Mindenben számíthat a segítségükre.

Prof. Carlos Gallardo | Spanyoltanár | A legjobb spanyolul