Ösztöndíjak pályázatok. Spanyol nyelv

Ösztöndíjak pályázatok

Valladolidban 2018. május 11-én Carlos Gallardo együttműködési megállapodást írt alá a Spanyol Nyelvi Alapítvánnyal (Fundación de la Lengua Española). Az egyezmény a spanyol nyelv és kultúra magyarországi népszerűsítését szolgálja.

Ez a megállapodás lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a spanyol nyelvet magas színvonalon sajátítsák el biztonságos környezetben, és lehetőséget biztosít a hallgatóknak és családtagjaiknak arra, hogy elmerüljenek a spanyol kultúrában spanyolországi látogatásuk alkalmával.

A Spanyoltanár összes magyar hallgatója automatikusan jogosult erre az ösztöndíjra, amely lehetővé teszi számukra a részvételt egy kéthetes spanyol nyelvtanfolyamon a Spanyol Nyelvi Alapítványnál, a spanyolországi Valladolidban.

Miért Valladolid?

A spanyol nyelv Valladolid város és tartomány egyik büszkesége. Valladolid ideális hely a nyelvtanuláshoz humanista öröksége, patinás egyeteme, sokszínű kulturális élete, ipari és gazdasági tevékenysége valamint az ottélő emberek folytán.

A város Kasztília-Leon fővárosa, valamint az autonóm régió fő ipari, technológiai, kulturális és egyetemi központja (több mint 25 000 hallgatóval). Egy biztonságos, kényelmes város, amely évszázados történelemmel rendelkezik. Élénk kortárs kultúra és éjszakai élet, modern nemzeti és nemzetközi kommunikáció és magas életminőség jellemzi.

Valladolidban a következő szálláshelyek közül választhatnak a hallgatók és családjaik: elszállásolás barátságos családoknál, ahol tapasztalhatják a spanyol emberek vendégszeretetét, kedvességét; modern egyetemi szálló a hallgatók számára; vagy apartmanok és szállodák.

Valladolidban két tekintélyes nemzetközi egyetem működik, ezenkívül több mint tizenöt nyelviskola rendelkezik személyre szabott speciális tanfolyamokkal, különböző szintű, korú és igényű személyek számára. Gyorsan elsajátíthatod az üzleti adminisztráció, az idegenforgalom vagy a közgazdaság spanyol szakszavait vagy akár kedvenc hobbid gyakorlása közben is tanulhatod a nyelvet: főzés vagy golf spanyolul! Érdeklődj az igényeidnek leginkább megfelelő tanfolyamról, és mi összeállítjuk számodra!

Családi utazás Spanyolországba

Spanyolország régiói között utazgatva -az ország változatos történelme miatt- kisebb-nagyobb eltérések tapasztalhatók a kultúrában. Javasoljuk, hogy fedezze fel Spanyolország két leghíresebb régióját: Castilla y Leónt és Cantabriat.

A Valladolidban folytatott spanyol nyelvtanfolyamod után, vagy azt megelőzően turisztikai látogatást szervezhetünk Neked, családodnak és barátaidnak kívánságod szerint.
Ösztöndíjak pályázatok. Spanyol nyelv
Ösztöndíjak pályázatok. Spanyol nyelv